Prodej stavební parcely 2967 m², Olbramovice

Cena na dotaz

volejte makléři

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi stavební pozemek s plochou pro bydlení zhruba 1 131 m2. Nespornou výhodou tohoto pozemku je zeleň, která k pozemku náleží.

sítě:
- elektrická přípojka - v realizaci s termínem dokončení do 5.12. 2024 (počítá se s možností fotovoltaické elektrárny - soběstačný dům)
- voda - lze řešit vrtem, již v jednání
- odpad - lze řešit jímkou či ČOV

Cenu Vám rádi sdělíme po telefonu či e-mailu, která je velmi příznivá.

V plánu je výstavba nového úseku D3, která výrazně urychlí dostupnost do okolních měst a Prahy (povede na druhé straně od E55 - tedy bez zatížení dopravou či hlukem).

Celková výměra pozemku je 2 967 m2. Plochu přilehlé zeleně o přibližné ploše 1 836 m2, lze využít jako zahradu, ovocný sad, nebo k pěstování plodin či chovu domácích zvířat. Pozemek se nachází v obci Olbramovice – Mokřany u Votic v okrese Benešov.

Na stavebním pozemku lze vystavět rodinný dům, případně dvojdomek. Vše je již předjednáno s obcí. Vodu a odpad lze řešit vrtem a domácí ČOV, také předjednáno s obcí. Připojení pozemku k elektřině se právě realizuje a elektrické vedení bude vedeno v zemi na obecním pozemku. Na pozemku budou vybudovány dva antoníčky (pro možnost dvojdomu) a podle projektu bude vybudováno též zvýšené silové napětí pro fotovoltaickou elektrárnu s možností zpětného odprodávání elektrické energie zpět do sítě. Jedná se tedy o přípravu na soběstační dům/dvojdům.

Pozemek je pouhé 2 minuty jízdy od hlavní trasy E55 s návazností na D1 a D3. Do Benešova se dostanete za 15 minut. Dojezd do Prahy je pak 40 minut. Zároveň je pozemek na kraji obce obklopen přírodou. Veškerá občanská vybavenost je v Olbramovicích a Voticích. MŠ, ZŠ, obchody, restaurace, pošta, obecní úřad a další. V okolí je řada památek a přírodní rezervace.

Bližší informace Vám ráda poskytnu po telefonu či e-mailu. Těším se na Vás na prohlídce.

Fotografie k nabídce obsahují vizualizace pro ilustraci možných staveb. S realizací stavby Vám rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Místní zdroj
Zdroje vody Místní zdroj
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14243045
Plocha pozemku 2 967 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist