Prodej chalupy 210 m², Loket

Cena na dotaz

volejte makléři

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi kvalitní nemovitost složenou z rodinného domu, zahradním domkem s pergolou a okrasné zahrady 30 minut autem z Průhonic. Dům je velmi prostorný a k užívání Vám nabízí dispozici 7+kk s garáží, sklepem a další zahradní stavbou na pozemku. Zcela jistě si zamilujete i zahradní pergolu z masivní konstrukce pro letní vyžití společně s bazénem. Ozdobou okrasná zahrady je pak zlatice, jasmín, motýlí keř - komole Davidova, šeřík, hortenzie, vajgélie, tavolníky, ptačí zob, dříšťály, hlohyně, růže, dlužicha, skalníky, bohyška - hosta, brslen, japonská vrba. Z ovocných stromů pak pološvestka, letní jabloň, jeřáb, hruškojabloň – nashi a 3 x jabloň. Celkové pojetí nemovitosti je velmi příjemné až romantické.
Z technických dat uvádíme: Dům je po citlivé rekonstrukci (platová okna, dveře, zárubně, topení-tělesa, střešní krytina Bramac). IS: Elektřina, obecní vodovod + studna, odpad kanalizace, topení tepelné čerpadlo + tuhá paliva. Užitná plocha je 190m2 a plocha pozemku 1091m2. Více na osobní prohlídce, nebo u makléře nabídky. Strana prodávající si vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci na základě jeho zvolených kritérií.
Obec Loket se nachází v okrese Benešov, kraj Středočeský. Žije zde 609 obyvatel. Ve vzdálenosti 17 km západně leží město Vlašim, 19 km východně město Světlá nad Sázavou, 22 km jižně město Humpolec a 28 km jižně město Pelhřimov.
Zveme Vás na prohlídku a rádi Vás nemovitostí provedeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14232105
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 091 m²
Plocha užitná 210 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist