Prodej rodinného domu 196 m², Miřetice

10 750 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji moderní rodinný dům, kolaudovaný v roce 2015. Dům se nachází v klidné části obce Miřetice, kde se můžete těšit na krásný výhled do okolní přírody díky stavebním regulativům obce. V přízemí domu se nachází obývací prostor propojený s kuchyní a jídelnou, který se v letních měsících rozšiřuje o zastřešenou terasu. K dispozici je v přízemí také koupelna s toaletou a další pokoj, který může sloužit jako pracovna, ložnice nebo pokoj pro hosty.

Ve druhém patře domu najdete hlavní ložnici s dalšími dvěma pokoji, druhou koupelnu s toaletou a samostatnou toaletu, což zajistí dostatek prostoru a soukromí pro všechny členy rodiny.

Dům je vybaven elektrokotlem a bojlerem, a během zimních měsíců můžete využít krb s tepelným výměníkem, který nabízí efektivní a útulné vytápění s ročními náklady na energie do 38.000 Kč.

Zahrada domu je rozdělena na dvě části - společenskou s zastřešenou terasou a sportovně-relaxační s travnatou plochou, což poskytuje ideální prostor pro odpočinek i aktivní vyžití.

Další Informace:
Nemovitost nabízí garáž pro 1 auto, je napojena na vodovod a odpadové vody jsou řešeny septikem a jímkou. Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky mě prosím kontaktujte.

Základní údaje

Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
ID nemovitosti 8542094
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 807 m²
Plocha užitná 196 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist