Prodej rodinného domu 209 m², Struhařov

17 490 000 Kč

Nemovitosti nabízí

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Praha, Slezská 1357/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu z roku 2009 v obci Myslíč.

Jednopodlažní rodinný dům o celkové vnitřní ploše 163 m2 se rozkládá na rovinatém pozemku o výměře 2 681 m2. Dům je dispozičně řešen jako 5+kk s přímo navazující jižně orientovanou terasou (46 m2). Samotný dům sestává z velkorysého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, zádveří, chodby, pracovny, tří ložnic, technické místnosti s komorou a dvou koupelen s WC. Dům má vlastní vrtanou studnu (hloubka 11 m), odkanalizování je řešeno vlastní ČOV. Vytápění domu zajišťují stropní infrapanely. Možnosti vytápění pak doplňuje krb v obývacím pokoji.

Na dům navazuje jižně orientovaná, částečně krytá terasa, na níž je vybudováno sezení a zapuštěná celoroční vířivka. Zahrada je z větší části zatravněná a přechází v les, který zajišťuje na pozemku a v domě příjemné klima i v parných letních dnech. Přiléhající část lesa je také součástí pozemku.

U domu se nachází garáž (23 m2) pro 1 osobní automobil, další možnosti parkování pro minimálně 3 automobily jsou na pozemku. Dům také disponuje zabezpečovacím systémem s kamerami.

Obec Myslíč je lokalitou poskytující dokonalý klid, jakkoliv je svým umístěním vhodná pro každého, kdo potřebuje být v každodenní kontaktu s okresním městem Benešov, jehož hranice se nachází pouhé 3 km od domu. Obcí také prochází železniční trať Benešov – Trhový Štěpánov, díky které se do Benešova dostanete za 5 minut (vlak v obci zastavuje každou hodinu v obou směrech).

Hypotéka možná, rádi zařídíme.

Základní údaje

Dopravní spojení Vlak
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Parkování Garáž
ID nemovitosti 477
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 2 681 m²
Plocha užitná 209 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Praha, Slezská 1357/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist