Prodej rodinného domu 121 m², Vranov

10 990 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Robert Macho

Mníšek pod Brdy, Pražská 1616

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka novostavby rodinného domu, který se nachází v obci Bezděkov, v katastrálním území Vranov u Čerčan, v okr. Benešov. Nemovitost o celkové užitné ploše 121 m2 stojí na pozemku o rozloze 1 405 m2.

Samostatně stojící rodinný dům z roku 2021 má jedno nadzemní podlaží a podkroví. Dispozičně je řešený jako 5+kk. Vstup do domu je z jižní strany. Za zádveřím je vpravo vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC, která je průchozí do technické místnosti, která má i samostatný vstup ze zahrady. Ze zádveří je přístupná také chodba se schody do podkroví, ložnice a velky? oby?vací pokoj volně propojeny? s kuchyní, vybavenou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Z oby?vacího pokoje je možné vstoupit na krytou terasu. V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti, je potom chodba, tři pokoje a koupelna s WC. Obytné místnosti jsou orientovány na jih a západ, terasa na západ.

Stav domu odpovídá novostavbě. Dům je vytápěn ústředním teplovodním topením, kombinace podlahového vytápění a otopny?ch těles. V oby?vacím pokoji je krb s krbovou vložkou. Elektroinstalace 220/380 V v mědi. Voda je z vlastní studny, ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. Splaškové vody svedeny do jímky. Okna jsou plastová dvouskla, podlahy plovoucí lamino a dlažba. Místnosti v podkroví jsou ve stavu před finálním dokončením, a nabízí tak možnost realizace dle přestav nového majitele.

Jedná se o zajímavou nabídku, která je určená všem, kteří hledají krásné bydlení s velkou zahradou, na klidném místě v blízkosti přírody. Nenechte si ji ujít… Kompletní financování vám samozřejmě zajistím. Neplatíte nám žádnou provizi, naše služby jsou pro kupující zcela zdarma! Neváhejte mě kontaktovat.

Dům se nachází na západním okraji osady Bezděkov, místní části obce Vranov. Jedná se o malou osadu s minimální občanskou vybavenosti, která leží mezi obcemi Vranov a Čerčany. Úplná občanská vybavenost je v 11 km vzdáleném Benešově.

Předností lokality je velmi dobrá dopravní dostupnost Prahy po dálnici D 1. Dálniční exit – Hvězdonice je vzdálen cca 3,5 km po málo frekventované silnici. Centrum Prahy je vzdálené asi 40 km. Dále je možno využít vlakové spojení na trati Praha – Benešov, z vlakového nádraží v Čerčanech, které je vzdáleno 5 km. Osada je přístupná i autobusovou dopravou, zastávka autobusu je ve vzdálenosti 400 m od domu. Celkově se jedná o velmi klidnou lokalitu s nedotčenou okolní přírodou.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 97
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 1 405 m²
Plocha užitná 121 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Robert Macho

Mníšek pod Brdy, Pražská 1616

Zobrazit kompletní nabídku RK

Robert Macho

Sdílet nemovitost

TOPlist